Markarbeten & helhetslösningar

På Cape Mark så erbjuder vi helhetslösningar på maskintjänster, grundläggning, husgrunder, från avtäckning av tomten, ingrävning av vatten och avlopp, dränering, grundläggning och dagvatten till isolerad och färdiggjuten platta.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda ett inflyttningsklart hus, insådd gräsmatta och asfalterad garageuppfart. Vi utför all slags markplanering och schaktning och vi är diplomerade för anläggning av små avlopp. Här nedan hittar du mer om vårt markerbjudande.

Våra tjänster

Maskintjänster – Med en varierad och mångsidig maskinpark kan Cape Mark hjälpa dig med det mesta.

Maskintjänster

Med en varierad och mångsidig maskinpark kan Cape Mark hjälpa dig med det mesta. Oavsett om det är grävning, transporter eller containeruthyrning har vi rätt maskin och utrustning för dina behov.
Behöver du experthjälp? Då hjälper vi dig gärna med din grundläggning, hur förutsättningarna än ser ut.

Grundläggning

Behöver du experthjälp? Då hjälper vi dig gärna med din grundläggning, hur förutsättningarna än ser ut. Vi har erfarenheten av hela processen, från start till färdiggjuten platta.
Behöver du hjälp med exempelvis dränering eller stenläggning är vi rätt partner för dig.

Anläggning

Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Behöver du hjälp med exempelvis dränering eller stenläggning är vi rätt partner för dig. Vi färdigställer också de sista detaljerna på gården efter byggarbeten.
Försäljning av material

Försäljning av material

Utöver vårt utbud av tjänster säljer vi också produkter, däribland vår egenproducerade matjord, men även grusmaterial, förstärkning och bärlager. Hör av dig idag så levererar vi det du behöver, snabbt och enkelt.
Scroll to Top